/ Забравени автомобили Tesla ще донесат милиони

Забравени автомобили Tesla ще донесат милиони

През 2010 г. в едно пристанище са забравени три автомобила Tesla Roadster. 13 години по-късно електромобилите трябва да донесат милиони!

Каква находка! В Китай три автомобила Tesla Roadster са били „забравени“ в контейнери на пристанище в продължение на 13 години. Сега електрическите спортни коли ще бъдат продадени.

Изглежда тези три автомобила са поръчани от китайска фирма за разглобяване на продукта с цел анализ. Докато автомобилите пътували по море от САЩ до Китай, фирмата фалирала и фирмата поръчител не си приела стоката. И така автомобилите престояли в контейнери цели 13 години! Доста мистериозна и невероятна история.  

Сега трите изоставени автомобила Tesla Roadster ще бъдат продадени заедно с други контейнери с автомобилни части. Роудстерите са предпочитания спортен вариант – два в цвят „Very Orange“ и един в „Radiant Red“.

На снимките автомобилите изглежда чистонови, а седалките им са покрити с фолио. Ключовете на трите автомобила са изчезнали. Интересно е, дали 13-годишните батерии са в добро състояние.

Засега най-високото предложение за трите автомобила е 1,9 милиона евро – невероятна оферта за автомобили, чието състояние е неизвестно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин