Забелязахa Tesla Model 3 по време на тестдрайв


29
май
2017

Миналата седмица бял Tesla Model 3 беше забелязан по време на тестдрайв сред трафика. Сега представяме на вашето внимание новите снимки на автомобила от други ъгли, на които се вижда как бялата боя подчертава дизайнерските линии на Model 3 по нов уникален начин. Интересно е колко различно могат да изглеждат прототипите всеки път, когато ги погледнем, въпреки факта, че имаме сравнително малко кадри от тях. Белият вариант на модела дори изглежда като абсолютно различен автомобил.

Сенките върху бялата боя добавят дълбочина към дизайнерските линии – нещо, което е по-трудно да се види при моделите в черно и синьо. По-светлият тон и откроява по-ясно дизайнерските решения на производителя, което се забелязва наживо.

Изглежда, че Tesla засилва тестването по обществените пътища на Моdel 3. Това прави третия прототип, забелязан в района на Санфранциския залив. Въпреки обнадеждаващите новини, прототипите се намират в различни етапи на завършеност и затова няма как да гадаем кои точно определени характеристики ще бъдат във версията за масово производство, която се очаква да бъде пусната през юли.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин