Жена избрана за шофьор на годината в Германия


30
дек.
2015

 

Дамите не само карат по-сигурно, но и се грижат по-добре за автомобилите си и са по-толерантни на пътя. До този извод може да стигне човек, когато се сблъска с последното прессъобщение на „Федералния съюз на шофьорите и фирмите за предоставяне на лимузини” (BCD) – защото организацията за първи път избра за водач на годината жена.

Гъвкавост, сигурност и чистота

Който иска да стане шофьор на годината, трябва да показва не само страст, но и гъвкавост, професионализъм и дискретност в работата си – това са изискванията на BCD. За 2015 г. престижното отличие получи Анджелика Планицер от Берлин. Тя работи за лимузинни услуги Valet Drive още от 2012 г. и убеждава с доброто си отношение и сигурния си стил на шофиране. От BCD подчертават, че дамата има добър опит в сферата на обслужването на клиенти, тъй като преди е работила като стюардеса. Клиент специално е похвалил Анджелика за чистотата на автомобила й.

 

Още по темата

Card image cap
Камион Volvo харчи с 30% по-малко

31
май
2016

При Volvo Concept Truck е постигнато намаляване на разхода на гориво с почти една трета благодарение на аеродинамичен дизайн и по-ниско тегло на композицията

Card image cap

В последния брой:

Архив >