Жена блъсна Aston Martin-а на своя кавалер и го заряза!

2606
2020

Млада жена се качила да направи едно кръгче с автомобила Aston Martin на своя кавалер и финиширала в уличен стълб. След това избягала и зарязала мъжа в колата!

Тази среща не приключила добре. В австралийския град Мелбърн притежател на Aston Martin Vanquish дал на своята придружителка да направи едно кръгче с колата му. Както се оказало впоследствие, сбъркал – късно вечерта дамата загубила контрол над струващия 500 000 лв. автомобил и се ударила в уличен стълб.

Добрата новина: жената не е пострадала сериозно. Лошата: вместо да изчака на местопроизшествието, тя е избягала!

Няма пострадали, колата е за моргата

Малко след произшествието полицията пристигнала и заварила там само собственика на Aston Martin, който за щастие също се отървал невредим. Автомобилът обаче бил доста пострадал – предницата на спортиста с V12-двигател била почти изцяло разбита. С оглед на пораженията в двигателния отсек, предполагаме че Aston Martin ще попадне в графа „тотална щета“. Тъй като водачката на автомобила не е имала застраховка за тази кола, разходите ще бъдат за 27-годишния притежател на модела. Всъщност притежателят и шофьорката се познавали отскоро. Полицията все още издирва управлявалата автомобила жена.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин