Ето я новата електрическа Toyota Proace Maх

1711
2023

Семейството на PROACE се разраства с напълно нов фургон с големи размери в лицето на PROACE MAX

Като най-голям модел в гамата на Toyota Professional, създаденият за превоз на по-тежки и по-обемни товари PROACE MAX се предлага в шест конфигурации, включващи две междуосия, три дължини и три височини, осигурявайки разнообразие от транспортни възможности. В най-голямата си спецификация PROACE MAX Electric предлага най-добрия в класа товарен капацитет от 17 м³.

Товаренето и разтоварването са лесни, благодарение на вратите с пълна височина и практичния квадратен отвор с нисък праг, осигуряващ лесен достъп. За първи път при Toyota, задните врати се отварят на 270 градуса, увеличавайки максимално възможността за доближаване до рампи и достъпа до пространството за товарене.

Най-новата технология за електрическо задвижване със захранване от батерия осигурява съчетание между комфорта на шофиране с нулеви емисии с практичността на пробег от до 420 км (по WTLP стандарт).

Платформата на която е базиран PROACE MAX осигурява възможности за трансформации и преобразувания, при които стриктно се спазват безкомпромисните стандарти за качество на Toyota. Предлагат се версии на самосвал с разтоварване от една или от три страни и бордови вариант, както и шаси-кабина, платформа-кабина и шаси с двойна кабина с два реда седалки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин