Ето какъв тунинг обичат 20-годишните момичета


26
сеп.
2021

Понякога тунингът се задълбочава в толкова голяма степен, че нещата ескалират и човек може да кара своето бижу само по изложения и само на ремарке. Но когато автомобилът се използва за придвижване във всекидневието, в Западна Европа няма как модификациите да излизат извън определени граници. В лицето на своя Volkswagen Polo 6R от 2010 г. Мелина Браун доказва, че и Daily Driver може да бъде магнит за погледите.

Състезателни ленти и много лепенки

За по-спортна визия 20-годишната собственичка на автомобила му е поставила бодикит Rieger. Рали ивици, ремък за теглене и решетка тип „пчелна пита“ в стила на GTI правят визията още по-специална. Калниците изпълват 17-цолови алуминиеви джанти Brock с червени болтове. За да седят алуминиевите джанти максимално добре на автомобила, контактът на колелата с купето се осъществява посредством въздушно окачване. Основните акценти в задната част са спойлер на покрива, черни задни светлини и две ауспухови тръби, разположени централно.

Като изключим червените болтове на джантите, Polo-то е издържано изцяло в черно и бяло.

Lambo Style врати

При влизане в купето на очи се набиват вратите LSD (Lambo Style Doors). А в интериора бяло-черната линия на екстериора е продължена. Воланът е получил бели шевове, както и маркер „на 12 часа“ и бели декоративни елементи. Различни декоративни бленди в автомобила също са издържани в бял цвят, а седалките са получили нова тапицерия. В задната част правят впечатление големият Bassbox и атрактивната мрежа за товари – препратка към света на моторспорта.

Внимание, крилати врати: лепенката над дръжката информира пасажерите за специалния начин на отваряне.

Като цяло, всички модификации са изпълнени така, че да не пречат на ежедневната употреба на автомобила. Двигателят със 70 конски сили също не е „пипан“ – единственото ауспуховата система е нова. Дори и със заводската си мощност обаче малкият Volkswagen продължава да бъде магнит за погледите.

В багажника на тунингованото Polo е окачена мрежа като при рали „бегачка“, а темата с екстериорните цветове е продължена.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин