Ето го Tiguan XL

VW удължава Tiguan. Седместният SUV ще се появи през есента. В интернет са изтекли снимки на автомобила!


4
юли
2016

VW ще пусне Tiguan за седем човека. На сайта carnewschina.com са качени снимкови доказателства за Tiguan XL. По предницата на SUV-а не се забелязват разлики от по-малкия петместен Tiguan. Хромираните елемнти може да са само за азиатския пазар, защото снимките показват китайската версия на автомобила.

Това е ново

Различен е дизайнът на C-колоната – Прозорецът зад задната врата е по-голям от този на Tiguan. Освен това се забелязват по-дългото междуосие и надвес. По-голямо е и разстоянието между задните гуми и бронята. AUTO BILD смята, че Tiguan ще бъде разпънат до 4,70 м, с 20 см повече от нормалната версия. Автомобилът най-вероятно ще дебютира на автосалона в Париж.

 

Още по темата

Card image cap
Kodiaq RS ще бъде най-мощният модел на Skoda

20
ян.
2017

Чехите потвърдиха, че 7-местният SUV Kodiaq ще има RS-версия! Най-мощният модел в гамата на Skoda ще бъде задвижван от дизелов двигател

Card image cap
GR-rrr: наточената линия на Toyota

28
сеп.
2017

С „GR“ Toyota ще обозначава спортните версии на масовите си модели. Спортната дивизия предлага модификации на три нива. AUTO BILD има цялата информация!

Card image cap
Мегаватовият хиперавтомобил

21
ное.
2016

Китайската компания NextEV представи в Лондон електрически хиперспортен автомобил. Nio EP9 разполага с четири електродвигателя и мощност 1360 конски сили!

Card image cap

В последния брой:

Архив >