AUTO BILD България / Ето го обновеното BMW Серия 7!

Ето го обновеното BMW Серия 7!


9
ян.
2019

В Интернет се появиха снимки на серийната версия на „седмицата“ като фейслифт. На тях се вижда „пипнатата“ лимузина от висок клас с дълго междуосие. По всяка вероятност кадрите на 750 Li и на M760Li идват от конфигуратора на BMW.

Както очаквахме, основният акцент отпред са вече познатите от SUV-a X7 огромни бъбреци, които поляризират мненията. В Instagram се появи снимка на предницата на фейслифта на BMW Серия 7 без маскировка! Вероятно тази снимка е направена по време на ексклузивно събитие за дилър на марката в Щатите. От пръв поглед се вижда, че типичните за BMW „бъбреци“ са с гигантски размери – биха могли да бъдат част и от новия луксозен SUV X7. Разделени са само от тясна хромирана лайстна. Страничните извивки на предния капак също са по-силно изразени. Същевременно фаровете с лазерна техника са значително по-тесни и праволинейни в сравнение с актуалния модел.

Обновената „седмица“ ще има подобрени асистиращи системи, както и функции за частично автономно управление. При двигателите не се очакват сериозни промени, но вероятно мощността им ще бъде леко увеличена. Официалната премиера на фейслифта на Серия 7 вероятно ще бъде по време на автомобилния салон в Женева (7-ми до 17-ти март 2019 г.), а първите бройки от освежената „седмица“ трябва да бъдат при дилърите от лятото на 2019.

Още по темата

Card image cap
Открито удоволствие: Mercedes E-клас Cabrio

16
юни
2017

Лятото дойде и едно от предимствата му е, че можем да караме кабриолети. Представяме ви най-интересните модели, които предстои да се появят на пазара до 2021 г.

Card image cap
Gоoляма работа

7
дек.
2015

Още един патент за по-добра защита на пешеходците: Google Car ще си комуникира с пешеходците с външни монитори

Card image cap
Caddy Maxi за къмпинг

18
ян.
2018

Зад името Reimo Camp се крие VW Caddy, което се превръща в къща на колела: с вдигащ се покрив, две легла и кухненски блок

Card image cap

В последния брой:

Архив >