Ето го обновеното BMW Серия 7!

0901
2019

В Интернет се появиха снимки на серийната версия на „седмицата“ като фейслифт. На тях се вижда „пипнатата“ лимузина от висок клас с дълго междуосие. По всяка вероятност кадрите на 750 Li и на M760Li идват от конфигуратора на BMW.

Както очаквахме, основният акцент отпред са вече познатите от SUV-a X7 огромни бъбреци, които поляризират мненията. В Instagram се появи снимка на предницата на фейслифта на BMW Серия 7 без маскировка! Вероятно тази снимка е направена по време на ексклузивно събитие за дилър на марката в Щатите. От пръв поглед се вижда, че типичните за BMW „бъбреци“ са с гигантски размери – биха могли да бъдат част и от новия луксозен SUV X7. Разделени са само от тясна хромирана лайстна. Страничните извивки на предния капак също са по-силно изразени. Същевременно фаровете с лазерна техника са значително по-тесни и праволинейни в сравнение с актуалния модел.

Обновената „седмица“ ще има подобрени асистиращи системи, както и функции за частично автономно управление. При двигателите не се очакват сериозни промени, но вероятно мощността им ще бъде леко увеличена. Официалната премиера на фейслифта на Серия 7 вероятно ще бъде по време на автомобилния салон в Женева (7-ми до 17-ти март 2019 г.), а първите бройки от освежената „седмица“ трябва да бъдат при дилърите от лятото на 2019.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин