Ето го обновеното BMW Серия 5


29
апр.
2020

В Интернет „изтекоха“ кадри на фейслифта на BMW Серия 5. В Instagram-aкаунта Cochespias се появиха изображения, на които се вижда целият автомобил. Вероятно става въпрос за снимки, направени в студио. На тях се вижда Plug-in хибридът BMW 530e с М спортен пакет.

Прави впечатление, че фаровете са получили нов дизайн, като са станали по-изтънени, както и нов светлинен подпис. „Бъбреците“ отпред са станали по-широки. При новия дизайн на предната броня централният въздухозаборник е оформен като трапец.

Отзад откриваме по-тесни задни светлини с ново оформление. Те не само придават на автомобила повече елегантност, но и спадат към актуалния дизайнерски език на BMW. Новата броня е с различно оформление на дифузьора и на ауспуховите тръби. Още не е ясно какви ще бъдат промените по техниката – за да разберем, ще трябва да изчакаме до лятото на 2020, когато ще бъде официалното представяне на фейслифта. Вероятно обаче най-мощният дизел – 6-цилиндровият в M550d, ще отпадне. Към гамата ще бъде добавен нов Plug-in хибрид – 545е, който ще бъде по-потентен от 530е и вероятно ще генерира 394 к.с. от 3-литров редови бензинов „шестак“ и електромотор.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин