Ето го новото Z4 – без маскировка!


13
авг.
2018

В Интернет се появиха първите неофициални снимки на BMW Z4 без маскировка. Те бяха публикувани на уебстраницата SupraMKV.com. Трите кадъра показват бъдещия модели Z4 M40i от всички страни. Сигурно е, че новото Z4 отново ще бъде истински роудстър! В директно сравнение с концептуалното Z4 BMW-то е променено учудващо малко. Съвсем очаквано, „гърбиците“ над подглавниците, филигранните огледала и матовият лак не „пренесени“ в серийната модификация. За сметка на това предната част с широките „бъбреци“ и големите въздухозаборници е като при прототипа. Вместо традиционните „ламели“ в самите „бъбреци“, от Мюнхен залагат на решетка, която трябва да напомня на 328 Mille Miglia от 1939. Фаровете са особено силно заострени. Z4 ще бъде първото ново BMW, при което дневните светлини са разположени една под друга, а не една над друга. Стоповете силно напомнят на Серия 8.

BMW Z4 M40i е олицетворение на най-интензивната форма на новата роудстър-динамика. Новият мощен редови шестцилиндров двигател, сниженото спортно окачване с амортисьори с електронно управление, новоразработеното предно окачване, М алуминиевите джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос, М спортната спирачна система и блокажът на задния диференциал с електронно управление създават цялостен пакет, с който BMW M Performance моделът поставя нови стандарти по отношение на радостта от шофирането в сегмента на роудстърите.

Още по темата

Card image cap
Две трети от автомобилите в Германия – на бензин

14
авг.
2017

У нас разделението е почти 50/50

Card image cap
Twingo GT – в малкия клас със 110 к.с. и задно задвижване

13
юни
2017

По-късо от 3,60 метра, но със 110 к.с. в задната част – нашият тест на мощното като мечка Renault Twingo GT

Card image cap
ИДВАТ МАЛКИТЕ TIGUAN-И

21
апр.
2016

Ако порасналият Tiguan ви е прекалено скъп, в бъдеще при VW ще може да намерите и по-изгодни SUV алтернативи на базата на Up, Polo и Golf

Card image cap
Skoda готви фейслифт на Rapid

7
мар.
2016

Фотографи на изданието Motorbeam успяха да заснемат освежената версия на модела по време на тестове

Card image cap
Eкотакса за най-замърсяващите автомобили в центъра на Лондон

5
апр.
2017

До 2020 г. целият град може да бъде да се превърне в „зона с ултраниски емисии“

Card image cap

В последния брой:

Архив >