Ето го новия Mégane RS с 300 к.с.!

Следващото поколение на Renault Mégane RS ще разполага с 300 „коня“ и завиващи задни колела. В Интернет се появиха патентни изображения на новия модел


18
юли
2017

В Интернет „изтекоха“ патентни изображения на следващия Renault Mégane RS. На тях компактният „спортист“ се вижда изцяло без маскировка! Скиците потвърждават информацията, че моделът ще изглежда много агресивно. Предницата получава големи въздухозаборници, както и познатите от Clio RS дневни светлини с дизайн на кариран флаг. Силно впечатление правят раздутите калници и големият дифузьор с широки канали за въздушния поток. На новия топмодел от линията на Мegane „реджията” дава трапецовиден ауспух, разположен централно.

В рамките на Гран При на Монако Renault „пусна“ хотхеча Megane RS да „завърти“ няколко обиколки по градското трасе. Зад волана беше пилотът от F1 Нико Хюлкенберг. Oфициалната премиера на модела обаче е насрочена за изложението във Франкфурт (14-24 септември). Подобно на Clio RS, и най-спортният Megane ще бъде предлаган само с 5 врати. За първи път Renault ще пусне Megane RS с трансмисия с два съединителя – клиентите обаче ще могат да избират и ръчна скоростна кутия.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >