Ето го новия Golf 8!


5
авг.
2019

Изтекоха първи снимки на новия Golf 8! Изображенията се появиха във форума Worldscoop и се твърди, че кадрите са заснети по време на фотосесия в Мадрид. От тях става ясно, че Golf остава верен на основната си линия. Предницата е ориентирана към дизайна на „малкия брат” Polo. Фаровете са станали по-тесни, но запазват визията тип „четириочка“. Бронята е оформена по нов начин и включва хоризонтални елементи в цвета на каросерията. От изображенията все още не става ясно дали следващата генерация на бестселъра ще носи новото лого на VW.

Отзад е променена преди всичко формата на светлините, които се стесняват, доближавайки се към средата на каросерията, и изглеждат като смесица между актуалния Golf и SUV-a T-Roc. Формата им сякаш дублира тази при задната броня около регистрационната табела. По данни на Automotive News Europe новият Golf ще дебютира на специално събитие през октомври 2019.

Още по темата

Card image cap
Спират от движение коли без катализатор?

26
юни
2017

В интервю пред „24 часа“ Нено Димов настоява за затягане на контрола по време на годишните технически прегледи

Card image cap
Видео от смъртоносния инцидент с автономен автомобил

22
мар.
2018

Смъртният случай с автономно Volvo на Uber в САЩ ни кара да си задаваме още въпроси. Местната полиция разпространи видео, на което е „запечатан“ инцидентът

Card image cap
VW Golf 7 фейслифт

3
дек.
2016

VW обновява Golf 7 във версиите с 3 и с 5 врати, както и вариантите Golf GTI, Golf GTE и Golf Variant. AUTO BILD ще ви обясни какво е променено!

Card image cap

В последния брой:

Архив >