Електрическо бъги на VW


31
ян.
2019

На автосалона в Женева VW ще покаже електрическото I.D. Buggy. Автомобилът е ориентиран към калифорнийските плажни бъгита. AUTO BILD ще ви даде информация

I.D. Buggy прилича на бъгитата от плажа, произвеждани през 60-те и 70-те години в Калифорния на базата на „костенурките“. Новата интерпретация е базирана на електрическата платформа на VW MEB и естествено няма врати и покрив. Джанти с офроуд гуми и свободни странични прагове подсилват усещането за автомобил за удоволствие. Оформлението и детайлите като кръглите фарове са заимствани от  Meyers Manx Beach Buggy. Засега няма информация относно двигателя. При положение, че I.D. Buggy стигне до серийно производство, не се очаква голямо производство. VW иска да демонстрира с шоуавтомобила, че MEB-платформата (на нея е базирано ID Neo) предлага възможност за широка употреба, загатвайки, че е възможна малка серия на плажното бъги.

 

Още по темата

Card image cap
Официално: Renault разкри новия Koleos

25
апр.
2016

Новият модел ще бъде флагман на Renault за Китай

Card image cap
BMW лансират i8 като роудстър

30
ное.
2017

В Лос Анджелис германската компания представя открита версия на своя екологичен "спортист"

Card image cap
G като Genesis

9
дек.
2015

Hyundai Genesis става отделна марка. Първият модел ще бъде седанът G90. Дебютът на луксозния „кореец” ще бъде на автосалона в Детройт 2016.

Card image cap

В последния брой:

Архив >