Новини » Електрически Audi-та в новия филм на Netflix

Електрически Audi-та в новия филм на Netflix

2107
2022

Audi и Netflix си сътрудничат във филма The Gray Man, за да представят света на Сиера Сикс (Райън Гослинг) на феновете по целия свят. В качеството си на официална автомобилна марка на филма, четири модела Audi ще бъдат представени, включително изцяло електрическия Audi RS e-tron GT и Audi Q4 Sportback e-tron, както и Audi RS 7 Sportback и Audi R8 Coupe.

Филмът „Сивият “ направи своята премиера  в избрани киносалони по света на 15 юли и ще бъде пуснат по Netflix в целия свят от утре, 22 юли 2022 г. The Gray Man е съвременен екшън трилър, който включва звезден актьорски състав: Райън Гослинг (Сиера Сикс), Крис Евънс (Лойд Хансен), Ана де Армас (Дани Миранда), Джесика Хенуик (Сюзън Брюър), Реджи Пейдж (Дени Кармайкъл), Вагнер Моура (Ласло), Джулия Бътърс (Клер), Дануш (Авик Сан), с Били Боб Торнтън (Доналд Фицрой) и Алфре Уудард (Маргарет Кейхил) и др.

Четири автомобила Audi са в центъра на вниманието

Напълно електрическият Audi RS e-tron GT е колата на агент Сиера Сикс (Райън Гослинг), а напълно електрическото Audi Q4 Sportback e-tron е управлявано от агент Дани Миранда (Ана де Армас). Audi RS 7 Sportback участва в преследване с агент Дани Миранда зад волана, а Audi R8 Coupé се вижда в поредица от екшън сцени с Авик Сан (Дхануш).

„Този филм има интригуваща сюжетна линия и интрига“, казва Хенрик Вендерс, мениджър AUDI AG. Той обяснява истинската значимост на ролята на Audi в създаването на продукцията, която далеч надхвърля простото предоставяне на автомобили. „Това сътрудничество ни накара да усетим екшъна и високата скорост. Подобно на братята Русо, ние в Audi използваме технологиите, за да създадем нещо невиждано без аналог към настоящия момент“, казва той. „Audi работи с режисьорите Джо и Антъни Русо по избора на новите автомобили. Беше очарователно да бъдем партньори в тази филмова продукция и да работим в тясно сътрудничество с Netflix“.

Антъни Русо коментира: „Като разказвачи на истории винаги сме се интересували много от откриването и изследването на нови технологии, за да намерим нови начини, с които да постигнем резултат, който никой не е успял да постигне досега. Това е движеща сила за нас. Такъв подход бих приложил към всичко, особено към еволюцията, която се случва с автомобилния свят в момента.

Колкото и да обичам автомобилите от миналото и настоящето, със сигурност най-много ме интересува автомобилите на бъдещето. Това е една вълнуваща нова граница, която ще донесе съвсем нови преживявания за нас не само като шофьори или потребители, но и като хора, които трябва да съжителстват с автомобилите.“

След старта на Netflix на 22 юли 2022 г. Audi ще разкаже историята на Audi Q4 Sportback e-tron в дигитален късометражен филм, в който зрителите ще научат как агент Дани Миранда (Ана Де Армас) среща  за първи път  електрическия си автомобил.

Това сътрудничество между Audi и Netflix ще оживее в близо 30 страни по света, като на световните премиери ще присъства изцяло електрическият автопарк на Audi, както и социални и дигитални активации, за да могат феновете да се потопят още повече в света на „Сивият“.

За да научите повече за това как братята Русо са работили с Audi за създаването на The Gray Man и за да гледате ексклузивно видео зад кулисите, представящо автомобилите в действие, посетете progress.audi

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин