Електрически и хибридни модели на Renault


23
окт.
2018

Пазарен старт – между 2018 и 2021 г. Renault представи новата си стратегия „Drive the Future“, като тя включва осем нови елетромобила и дванадесет хибридни модела. Концернът възнамерява да играе водеща роля по отношение на електрическата мобилност. Вероятно в тази връзка французите ще използват и Plug-in-технологията на марката от концерна Mitsubishi. Освен това концернът възнамерява да увеличи оборота си и да печели повече с разширяване на гамата си от модели в световен мащаб. Студията Renault Symbioz (на снимките) ни дава насока за бъдещите електрически модели на французите.

Още по темата

Card image cap
Така ли ще изглежда новото BMW i5?

5
окт.
2016

Третият електромобил на BMW след i3 и i8 трябва да бъде i5. В Мрежата се появиха патентовани скици, които вероятно демонстрират как ще изглежда новият „баварец” на ток

Card image cap
BMW Vision Next 100: автономно по желание

7
мар.
2016

За 100-ия си юбилей BMW хвърля поглед към бъдещето „на колела“ с прототип на автономен автомобил, който може да бъде шофиран и като нормален. Запознайте се с най-важната информация около BMW Vision Next 100!

Card image cap
SUV-овете на утрешния ден

15
февр.
2016

Автомобилното бъдеще на 2016 г. все още е строго секретно. AUTO BILD обаче знае някои тайни и ще ви покаже най-важните нови модели на настоящата година – от малки коли до луксозни лимузини.

Card image cap

В последния брой:

Архив >