Електрически велосипед Peugeot eU01s за още по-висока скорост!


16
сеп.
2016

 

Peugeot представи електрическия велосипед eU01s, който позволява движение със скорост до 45 км/ч и предлага уникалната функционалност на градски или шосеен велосипед. eU01s е алтернатива на електрическите велосипеди, ограничени до 25 км/ч, и на традиционните скутери, като позволява на своя водач да оптимизира времето си за пътуване. U01s ще бъде представен в Париж и ще бъде пуснат в продажба в края на 2016 г. Eлектрическият велосипед разполага с автоматична трансмисия. eU01s влиза по-скоро в категорията „мотопед“, като изисква застраховка, регистрация и носене на каска.

Електрическият мотор BOSCH Performance Line е свързан с литиево-йонна батерия от 400 или 500 Wh, която осигурява автономност за разстояние от 75 до 95 километра. Сигурността и надеждността на eU01s са оптимизирани благодарение на хидравличните дискови спирачки (180 мм) и ремъчна трансмисия. За оптимизиране на маршрутите, eU01s е съвместим със системата Bosch Nyon. Този бордови компютър се предлага като опция и е снабден с 4,3-инчов екран. Той управлява степента на подпомагане на въртенето на педалите и предлага множество функции: 3D навигация, спортни тренировки и възможност за свързване с повечето смартфони.

Още по темата

Card image cap
Като в холивудска продукция: влак отнася лимузина (ВИДЕО)

8
авг.
2017

За щастие инцидентът се разминава без пострадали

Card image cap
Corvette за състезателните писти

2
мар.
2016

На автомобилното изложение в Женева Chevrolet за пръв път представи чисто новия Corvette Grand Sport. Той е замислен преди всичко за състезатели-любители

Card image cap
R8 с шест цилиндъра

20
сеп.
2016

Audi пуска R8 с V6-мотор. Базовата модификация на суперавтомобила от Инголщат използва мотор от Porsche и ще бъде на пазара най-рано през 2017 г.

Card image cap
София ограничава автомобилите в центъра?

12
дек.
2017

Мярката може да влезе в сила за дни, когато има възможност за твърде високи нива на замърсяване на въздуха

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: