Електрическият Megane дебютира през септември

0807
2021

Renault обявява своето участие на изложението IAA Mobility 2021, което ще се проведе от 6 до 12 септември 2021 г. в Мюнхен. Програмата на марката е разнообразна и включва световна премиера: новото 100% електрическо Renault MEGANE ETECH.

Марката Renault ще бъде представена в зала B1 с оформление, посветено на новото 100% електрическо Renault MEGANE E-TECH, от 6 септември, понеделник, за първия ден за медии.

От вторник, 7 септември, щандът на Renault ще представи R5 Prototype и ще отдаде почит на оригиналното Renault 5 с емблематични версии, страстно подбрани за случая.

Пресконференцията на Renault ще се проведе в понеделник, 6 септември 2021 г. и ще бъде излъчена на живо онлайн.

Новата концепция на щанда, наречена Renault studiault, ще бъде представена за първи път и ще предложи гъвкава структура, която да адаптира щанда към различните комуникационни формати: токшоу, видео съдържание на мобилни екрани, изложба на ретро автомобили или технологични демонстрации.

Програмата на Renault за IAA Mobility 2021:

  • 6 септември: новото 100% електрическо Renault MEGANE E-TECH
  • 7 септември: новото 100% електрическо Renault MEGANE E-TECH, R5 Prototype, емблематичният Renault 5
  • 8 септември: Mobilize
  • 9 септември: гамата на Renault E-TECH
  • 10,11 и 12 септември: новото 100% електрическо Renault MEGANE E-TECH, R5 Prototype, гамата на Renault E-TECH

В сряда, 8 септември, в рамките на първия ден за широката публика, щандът на Renault ще бъде адаптиран да посрещне Mobilize, марката, посветена на нови решения за мобилност и енергии.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин