Електрическият Harley в нов епичен моторджийски сериал с Юън Макгрегър

2408
2020

В “Дългият път нагоре” (Long Way Up), който тръгва официално на 18 септември, моделът LiveWire прекосява 13 хил. мили в над 13 държави

Продукцията, част от която беше представена от Apple TV+, представя събирането на двама приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела по света. Освен основно действащо лице, Юън Макрегър е и продуцент, заедно с Чарли Бурман. „Long Way Up“ е нова оригинална поредица, която следва предишните приключения на Юън и Чарли в епизодите на „Long Way Round“ и „Long Way Down“. Сериите, които ще се излъчват 1 път седмично, проследяват събирането на двама луди приятели след близо десетилетно прекъсване от последното им общо приключение на две колела. 

Този път планът е амбициозен – обхваща 13 000 мили за 100 дни през 16 граници и 13 страни, започвайки от град Ушуая в Аржентина, докато се потапят в екзотични и спиращи дъха пейзажи в Южна и Централна Америка, в най-предизвикателната им експедиция до момента. Това се случва „на гърба“ на уникалните електрически мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, които насочват вниманието и към посланието за опазването на планетата.  

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин