Екстремно: Novitec тунингова Maserati Levante


30
мар.
2017

Maserati Levante навлезе в класа на луксозните SUV-ове и се изправя срещу могъщата конкуренция от Германия и Великобритания. Тунинг специалистите от Novitec са се опитали да направят италианския SUV още по-атрактивен.

По каросерията личат елементи от карбон: предният и задният спойлер, страничните прагове, както и дифузьорът се предлагат отделно или като части от пакет. Принос към великолепната визия имат и гигантските 22-цолови джанти  – на предната ос те са с гуми с широчина 9 цола, а на задната – с невероятните 11 цола. Модулът за смъкване на каросерията в комбинация с въздушното окачване сваля  Levante с 25 милиметра по-близо до асфалта.

За подобаващото представяне се грижи и новото управление на V6 бензиновия агрегат. Разполагащият серийно с 430 к.с. битурбо мотор е с 494 к.с. след намесата на Novitec, а вместо с оригиналните 580 разполага с 660 нютонметра. „Италианецът“ взема спринта от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди, а максималната скорост е увеличена от 264 до 272 км/ч.

Освен това Novitec предлагат и облагородяване на интериора на италианския автомобил. Промените могат да бъдат изцяло по желание на клиентите на Levante и се отнасят до цветовете, дизайна и материалите. Така кокпитът бива изцяло персонализиран.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >