Екстремно ексклузивен пакет за McLaren

1907
2019

Тунинг пакетът на DMC за McLaren 720s е лимитиран на десет бройки. Внимание: изискват се съвместимост на страната на произход и на цвета на автомобила

Искате увеличение на мощността от 720 на 1014 к.с. чрез ъпгрейд на турбото, чиптунинг и ауспухова уредба от неръждаема стомана, както и аеродинамичен пакет от карбон с нови странични прагове, заден дифузьор, спойлер и още някоя друга екстра? Звучи добре, но не и изключително. Ексклузивен е нареченият „Рейн“ тунинг-пакет на DMC за McLaren 720s.

DMC ограничава бройката на струващия 170 000 лв. пакет само  десет автомобила. Тунинг-специалистите вече имат представа, къде искат да видят своите „Limited Editions“: правото да тунинговат своя McLaren-720s ще получат по един собственик от Дубай, Русия, Корея, Япония, Югоизточна Азия, Швейцария, Северна Америка, един от Хонгконг, Тайван или Макао, както и двама от Китай. Освен това от DMC вдигат летвата на изискваният допълнително: ще бъдат лакирани само десет автомобила McLaren – всеки в различен цвят. Така, че ако черно, червено или бяло вече са заети, трябва да изберете друг цвят. Тук странният вкус относно цвета може да се окаже вашият коз.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин