Ексклузивни сцени от създаването на календара на Opel за 2017 година

1009
2016

Хале № 18 на филмовото студио Бабелсберг беше превърнато в мистична страна на чудесата в продължение на два дена през юли. Известната жена-фотограф Елен фон Унверт улови моделите на Opel от миналото, настоящето и бъдещето в сезонни композиции. Красавците от Рюселсхайм бяха два милионният Opel, позлатеният с 24 каратово злато 1956 Kapitän, прекрасният кабриолет Cascada и Opel GT Concept, който окупира заглавията в медиите по време на автомобилното изложение в Женева. Opel ангажира за главните роли световния топ модел Джорджия Мей Джагър (дъщеря на Мик Джагър от Rolling Stone и топ модела Джери Хол) и “Grumpy Cat”, най-известната котка в света с 8.7 милиона почитатели във Facebook. В резултат се получиха някои очарователни и с голям контраст мотиви за календара на Opel за 2017 г.

“Нашите дванайсет мотива за календара представляват пътешествие в една мистична и на моменти сюрреалистична страна на чудесата. В някои случаи нашите коли заемат централно място на сцената, а в други ‘Grumpy Cat’ или Джорджия Мей Джагър са в центъра на вниманието. Всички герои комбинират своите уникални личностни характеристики, което е майсторски уловено от винаги засмяната Елен фон Унверт,” коментира шефа на маркетинга на Opel Тина Мюлер.

“Студията в Бабелсберг са наистина яко място. Направихме най-добрата си фотосесия тук в германската версия на Холивуд или както би казала ‘Grumpy’ – ‘най-лошата фотосесия досега’,” добави Бен Лашес, мениджър на намръщената котка.

Изглеждащата постоянно намръщено “Grumpy Cat” и жизнерадостната Джорджия Мей Джагър се представиха като добре стикован отбор, което осигури на снимките впечатляващи контрасти. Те омагьосаха с личната си аура класическите модели на Opel Diplomat и Kapitän, както и съвременните ADAM ROCKS, Astra, MOKKA X и задаващата се електрическа кола Ampera-e.

“Grumpy Cat“, чието истинско име е “Tardar Sauce“, е звезда в Интернет. Това е първият път, когато котката с намръщено изражение на лицето ще участва в кампания на европейски автомобилен производител. Американката от Аризона е добре известна на аудиторията в глобалната мрежа. Освен със своята страница във Facebook, тя се изявява и в различни видео филми във YouTube и е успяла да се сдобие със своя восъчна фигура в Мадам Тюсо.

Почитателите на Opel, Елен фон Унверт, Джорджия Мей Джагър и “Grumpy Cat” ще могат да очакват с нетърпение една фантастична изложба на мотиви от календара и кадри от процеса на заснемането му в началото на 2017 г. Всички творци, включително “Grumpy Cat” ще присъстват на вернисажа!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин