Екзотичните модели в Женева: Mansory


8
мар.
2018

По време на автомобилното изложение в Женева Mansory показа няколко модела, които определено привлякоха погледите на посетителите. Един от тях бе Mansory Vivere Final Diamond Edition by Moti. Vivere е базиран на Bugatti Veyron и има огромно количество карбон по себе си. Вътрешното пространство е покрито от Mansory с черно-/бяла кожена тапицерия, а в кокпита има солидна доза карбон. Емблемата на Bugatti е украсена с истински диаманти. Друга премиера на щанда на Mansory бе Stallone на базата на Ferrari 812 Superfast. Тунинг фирмата е оборудвала това Ferrari с масивен бодикит, XXL-задно крило и 22-цолови джанти. Допълнително мощността е увеличена от 800 к.с. на 830 к.с.

Изцяло нов в програмата на Mansory е появилият се наскоро на пазара Rolls-Royce Phantom. С допълнението в името The Bushukan Edition от Mansory са тунинговали колата с относително сдържан бодикит, нови джанти и смъкване на каросерията. Вътрешното пространство е покрито с кожа с цвят крем, която отива на двуцветния външен лак.

Освен това Mansory показаха тунинг версии на Aston Martin DB11 и McLaren 720S. След облагородяването Aston Martin Cyrus разполага вместо със серийните 608 к.с. със 700 к.с. McLaren 720 S на Mansory е със внушителен бодикит и четири ауспухови тръби. От Mansory са вдигнали мощността от 720 к.с. на 755 к.с. Последната новост на изложението е Porsche Panamera Sport Turismo, който също е модифициран по най-добрия маниер на Mansory. Това означава: солидно количество кожа в интериора и много карбон за каросерията. Повишението на мощността (+ 35 к.с.), джантите и окачването също са част от промяната.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >