/ Една американска мечта на добра цена

Една американска мечта на добра цена

Искате ли една американска мечта? В момента един употребяван Ford Mustang 5.0 GT California Special се предлага за продажба!

Ако искате да изживеете американската мечта, то тогава имате възможност д а го направите. В момента за продажба е обявен употребяван Ford Mustang 5.0 GT California Special.

Лимитираната специална версия е идеална за релаксиращо пътуване и ще придаде на притежателя си уникалния стил на американското западно крайбрежие. Ford Mustang е символ на удоволствие от шофирането и стил на живот – независимо, дали в специална версия или не. Mustang не без причина се наслаждава на истински култов статус.

Предложеният за продажба Mustang е при търговец от Бад Есен (Долна Саксония) и струва 77.500 лв. Като нов „California Special“ е струвал поне 121.500 лв.

Външният дизайн е вдъхновен от оригиналния Mustang

Ford Mustang California Special от 1968 г. е послужил като вдъхновение за този модел. Характерните белези са черната радиаторна решетка, обозначенията „GT/CS“ и лепенката „Color Shift“. В зависимост от светлината тя променя изгледа си. Джантите са 19-цолови в карбонизиран сив цвят.

„Специалният модел California символизира по страхотен начин това, което представлява Mustang: свобода и удоволствие от шофирането. Клиентите ценят идеалната комбинация между стил, пърформънс и удоволствие от шофирането.  

5,0-литровият V8-двигател разполага с 343 кВт. (466 к.с.), като специалния модел ускорява за 4,5 секунди от 0 до 100 км/ч. Coupé-то с автоматични скорости е с първа регистрация от март 2021 г. Досега бензиновия модел е изминал 29.854 километра и е имал само един предишен собственик.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин