Дяволско Lamborghini с 666 к.с.

1107
2019

Тунинг-специалистите от Wheelsandmore са направили ъпгрейд на мощността на Huracan Performante и са променили малко външността му: представяме ви дяволското Lambo!

Performante е най-мощната серийна версия на Lamborghini Huracán с 640 к.с. Сега германците от Wheelsandmore са прибавили 26 к.с. и някои промени по външността на модела.

Името на разполагащото вече с 666 к.с. Lamborghini: Diabolico, или дявоското Lambo! Промените по външния вид са по-скоро сдържани – няма нито огромен спойлер, нито нови брони.

Wheelsandmore залагат на определени детайли – Diabolico е с нова ауспухова уредба с още по-драматичен звук. Освен това Wheelsandmore предлагат четири различни комплекта джанти за Diabolico, сред тях „F.I.W.E“ с централен болт. Освен чрез ауспуховата уредба, допълнителните конски сили са изтръгнати с промяна в управлението на двигателя. Оптимизираният Huracan разполага и с 22 Нм максимален въртящ момент допълнително. Така общата мощност става 666 к.с. – от там е и името „Diabolico“ заради числото на дявола.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин