Дъщерята на Михаел Шумахер Джина се омъжва

0501
2024

Новини от семейство Шумахер, но този път става дума за дъщерята на бившия пилот Джина: 26-годишната ще се омъжи през лятото на Майорка!

Най-хубавата новина по повод на 55-тия рожден ден на Михаел Шумахер на 3-ти януари дойде от дъщеря му Джина: тя ще се омъжва през лятото!

След годежа си през миналата година, 26-годишната Джина ще каже „да“ на дългогодишния си приятел Иън Бетке. Двамата се познават покрай ездата и любовта си към конете: Джина Шумахер е многократна световна шампионка по езда и със спортните си успехи – макар и с по-малко конски сили – върви по стъпките на баща си.

Сватбата ще бъде на Майорка

Бетке, който е по-голям от Джина с една година и също като нея е бил състезател по конни скокове, от години е неотлъчно до своята годеница.

Сватбеното тържество ще се състои на остров Майорка: там майката на Джина Корина Шумахер купи през 2018 г. голямо имение на стойност 30 милиона евро. Именно там ще се състояи сватбата.

Ще присъства ли Шуми на сватбата?

Не е ясно, дали Михаел Шумахер ще присъства на сватбеното тържество, но все пак бившият пилот от Формула 1 често пребивава в имението на испанския остров. Имението има собствена площадка за кацане на хеликоптери.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин