Дъщерята на Кен Блок разпространи негови забавни лични снимки

2501
2023

Лиа Блок e в траур след смъртта на баща си Кен. Но въпреки това тя ни осигурява възможност да си спомним отново за легендарния пилот – и то със щипка хумор!

Лиа Блок разпространи много специални лични снимки и видеа на своя баща. 16-годишното момиче публикува серия от кадри на покойния Кен Блок в Instagram. Те разкриват състезателя в личния му свят – как си играе с кучето, със смешна прическа, с огромни очила или с кариран костюм, който вероятно е нещо като пижама. С други думи – виждаме Кен Блок като баща и като съпруг.

„Той би ме убил за това“

„Кен Блок си беше Кен Блок, но за мен си беше баща ми. И той вероятно щеше да ме убие заради тази публикация“, коментира самата Лиа кадрите.

„Обичам ги, Лия“, пише например приятелят на Блок Браян Ското, който наскоро публикува емоционално видео в компанията на други служители на „Hoonigan Industries“.

„Светът се нуждае от още“

Над 340 000 души са харесали поста на Лия. „Светът се нуждае от още“, смята един от потребителите.

Припомняме, че Кен Блок загина при инцидент с моторна шейна на 2 януари 2023 г. Малко след това Лиа Блок трогна хората в социалните медии с емоционална публикация за сбогом.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин