Дрифтърката Ива Русинова представи „най-чистата“ гума за офроуд


26
сеп.
2019

След Миролюба Бенатова и Ива Русинова повлече крак: нежната половинка на мотошампиона Ангел Караньотов се превърна в таксиметров шофьор за два дни като част от рекламна кампания на гумите General. Дрифтърката повози из София с 5-литров американски пикап – Ford F150 XLT от 2019, записалите се посредством Интернет в атрактивната акция. За съжаление Ивето нямаше възможност да кара развиващия 388 конски сили truck с вратите напред, както е свикнала – защото трябваше, от една страна, да пази в добро състояние едрия грайфер на гумите General Grabber X3, а от друга – защото демонстрираше отговорно поведение по пътищата на столицата, бидейки натоварена с тежката задача да бъде лице на американския бранд със 100-годишна история, днес под шапката на гиганта Continental.

Новата гума за кален терен на General Tire предоставя изключително поведение офроуд, съчетано с добри маниери на пътя. GRABBER X3 предлага агресивен дизайн и е проектирана за издръжливост с иновативни характеристики на протектора. Oформлението на грайфера позволява много добро „захапване“ на кален терен. Каналите за прочистване пък осигуряват бързо и ефективно самопочистване – в моментите, когато излезете от гората и стъпите на асфалта.

Дизайнът на протектора с допълнителни зацепващи ръбове подобрява сцеплението на твърда, ронлива или блатиста почва. Защитни зони предпазват гумата и намаляват проникването на камъчета за продължително удоволствие от офроуд шофирането.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >