До Флоренция благодарение на Infiniti

25-годишен пловдивчанин спечели пътуване до Италия в играта на Infiniti #Q30Challenges

1504
2016

Българин получи една от големите награди на играта на Infiniti , която дава възможност на всеки сам да моделира своето Infiniti чрез специално приложение Q30 Augmented Reality. Конкурсът беше отворен до всички европейски граждани и имаше 6 предизвикателства, всяко от тях на различна тема и с награда – пътуване до определена дестинация.

Участниците трябваше да моделират своето виртуално Q30, да направят снимка на виртуалната кола, съчетано с темата, която е обявена, и да качат снимката в Instagram. След това жури избира най-оригиналната и креативна снимка за победител от всяка тема.

Янислав Илиев

Янислав Илиев

Янислав Илиев спечели в конкурса на тема „Art & Design“. Той взе участие и в темата „Daily Routine“, като и там също снимката му бе избрана за победител, но тъй като един потребител няма право на 2 награди, трябваше да избере едната тема и съответно дестинация, която да посети.

“Радвам се, че на практика преборих конкуренцията 2 пъти. Избрах Флоренция пред Амстердам и вече имам резервирани самолетни билети до Флоренция за двама души. Избрах да летя на 14 и 15 май, а към наградата още се включва: нощувка в хубав хотел и вечеря във „fancy“ ресторант. Изключително съм щастлив от наградата и нямам търпение да посетя този невероятен град, изпълнен с толкова красота и история. Сърдечно благодаря на Infiniti за този незабравим уикенд, който ми предстои следващия месец!” сподели Янислав.

Янислав Илиев е на 25 години, от гр. Пловдив. Отскоро живе в  София и работи в областта на маркетинга и рекламата в дигиталната сфера. В момента завършва магистратура по специалност „Международни икономически отношения“ със специализация „Управление на международни проекти“ в УНСС, а преди това е завършил бакалавърска степен по Маркетинг в Пловдивския университет.

С приложението Infiniti Q30 Augmented reality можете да се насладите на смайващия дизайн и съвършената изработка на Q30. Приложението може да бъде изтеглено безплатно от App Store и Google play. С него можете да разгледате и създадете собствено Q30. Можете да изберете цвят, джанти, както и да разгледтае автомобила от всички страни в 3D. Повече подробности на infinitibg.bg.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин