Допълнителна мощ за електрическия SUV

2903
2020

Тунинг-специалистите на Mercedes Brabus са се заели с електрическия SUV EQC и са увеличили максималния въртящ момент на модела. AUTO BILD ще ви даде информация

Всичко, което бъде произведено от Mercedes, рано или късно получава тунинг от Brabus. Затова не е учудващо, че и електрическият SUV EQC също е намерил пътя към Ботроп (там е седалището на фирмата Brabus). Там освен за поставянето на бодикит, са се погрижили и за електрическото задвижване.

По-голям максимален въртящ момент

Увеличението на мощността на намиращия се още в процес на разработка проект е предвидимо – двата електромотора разполагат с 14 к.с. повече или с 422 к.с. Значително по-голям е станал максималният въртящ момент, който е увеличен на от 760 на 830 нютонметра. Времето за спринта от 0 до 100 км/ч е съкратено от 5,1 на 4,9 секунди, а максималната скорост остава без промяна – 180 км/ч. За да придадат на EQC малко по-спортен външен вид, хората от Brabus са сменили броните и праговете и са поставили заден спойлер. Подобаващ завършек придават и 20- или 21-цоловите джанти, а по желание може да облагородите и цялото вътрешно пространство. Сериен е специален софтуер за дигиталния комбиниран уред в стила на Brabus.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин