Долф Лундгрен в реклами на Ford

Ford се кооперира с екшън-звездата Долф Лундгрен, за да популяризира 3-цилиндровия EcoBoost. Вижте 3-те забавни рекламни спота


12
май
2016

Има само един човек, който има достатъчно кураж и достатъчно акъл за това предизвикателство. Това смятат от Ford САЩ за трите нови рекламни клипа за 3-цилиндровия мотор EcoBoost, пуснати от гиганта в Youtube. В главната роля е Долф Лундгрен – шведът е корав тип. Той играе Иван Драго в „Роки 4“ и Гунар Йенсен в поредицата на Силвестър Сталоун „Непобедимите“. При това е дипломиран химичен инженер. Ето защо се оказва правилният човек, който да демонстира на клиентите отвъд Океана силата на най-малкия бензинов мотор на Ford.

Скейтборд, машина за изстрелване на топки и миксер

Лундгрен не само използва мотора за задвижване на скейтборд и използва динамичните му способности почти с риск за живота си. След това силата на EcoBoost е „впрегната“ в изстрелване на топки посредством специална машина, използвана в бейзбола, както и за огромен миксер. Питчър машината превръща топката в същински снаряд, a миксерът смила безпроблемно и цял куп сребърни прибори. Естествено, всичко това звучи малко пресилено и ни кара да се питаме дали след гледането на клиповете американските клиенти ще приемат и 3-цилиндровия мотор. До момента на техния пазар вече са лансирани 3,5- и 2,3-литрови турбобензинови агрегати ЕсоBoost.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин