AUTO BILD България / Докоснахме се до обновената Серия 7!

Докоснахме се до обновената Серия 7!


16
ян.
2019

BMW представи фейслифта на Серия 7. Новият дизайн осигурява значително по-силно присъствие с прецизна елегантност на екстериора и по-фина атмосфера в кокпита. Моделът е получил по-представително излъчване благодарение на по-високата с 50 мм предна част на автомобила. Новата бъбрековидна радиаторна решетка на BMW е с увеличена с около 40 % площ, оградена с цялостна рамка. По-тесните фарове опционално могат да бъдат с лазерни светлини. Външните въздухозаборници вече с големи лакирани бленди и впечатляващи хромирани лайстни.

Контурите на задната броня повтарят езика на формите на блендите на предните въздухозаборници. Интегрираните изпускателни накрайници са с увеличена хромирана рамка. Допълнителен визуален акцент се поставя от изключително прецизната, широка само 6 мм светлинна лента под хромираната лайстна между задните светлини.

Хармонично оформена луксозна атмосфера в купето е постигната благодарение на ексклузивната кожена тапицерия Nappa с разширени шевове, нови интериорни лайстни от фино дърво и дифузни светлинни акценти с визия на опушено стъкло. BMW Touch Command е получила модернизиран хардуер и софтуер, а развлекателната система за задните места  – Full-HD тъч дисплеи.

V12-двигателят на M760Li xDrive вече е оборудван с бензинов филтър за твърди частици. Новият V8-мотор е с увеличена с 80 к.с. до 530 к.с. максимална мощност при 750i xDrive и 750Li xDrive. Освен това се предлагат и три дизелови двигателя с до четири турбокомпресора и мощност от 195 кВт/ 265 к.с. до 294 кВт/ 400 к.с.

Plug-in хибридните модели на новото BMW Серия 7 вече се оборудват с адаптиран специфично за модела редови шестцилиндров бензинов двигател и модернизирана високоволтова батерия. Системната мощност в режим SPORT е повишена до 394 к.с. Електрическият пробег е удължен до 50 и 58 километра.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >