Докладът на TÜV за 2019 г: VW Sharan


15
ян.
2019

При някои употребявани автомобили трябва да сте много внимателни  за слабите места. От доклада на TÜV за 2019 г. ще научите, кои модели какви повреди имат по време на техническия преглед

Една или две плъзгащи се врати, пет, шест или седем места: W Sharan е практичен, просторен и функционален. Трябва обаче да бъдете внимателни при покупка на употребяван автомобил, тъй като ванът понякога може да е доста проблемен.

Съобщават се за сериозни дефекти при окачването на Sharan – за тежащия два тона автомобил то е същото като при по-лекия Passat. Проверяващите от TÜV информират и за износени и ръждясващи спирачни дискове, като процентът им е доста над средния за сегмента. Квота на повредите: 3-4-годишни: 10,5 (Ø 5,9).

Още по темата

Card image cap
100 000 км с компактния Fiat: браво на Bravo!

3
сеп.
2017

Доскоро Fiat не се представяше добре в продължителните тестове. До този автомобил, който отхвърля всички предразсъдъци: отличен (6) за най-добрия италианец досега!

Card image cap
Нова Octavia или Е-класа на старо: Кой е разумният избор?

26
мар.
2017

Кой да си купим – новата Octavia или употребяван E-клас? AUTO BILD тества и двата модела

Card image cap
Първа помощ при „паднал“ акумулатор

8
дек.
2017

Неприятен факт е изтощеният акумулатор. Тук ще ви покажем как да го съживите - по подходящ начин и трайно...

Card image cap
Добър ли е Audi Q3 на възраст 4-5 години?

15
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: