Докладът на TÜV за 2019 г: VW Scirocco


19
дек.
2018

Компактният клас е най-предпочитаният при автомобилите – как се представят според TÜV употребяваните модели? AUTO BILD прави обобщение на петте най-добри и най-лоши модели според доклада на TÜV за 2019, сортирани съгласно квотата на най-сериозни проблеми

Излезлият на пазара през 2008 г. Scirocco III е базиран на Golf VI. На външен вид компактният модел с клиновидна форма изглежда значително по-спортен и по-вълнуващ от бестселъра.  Тъй като моделът не успя да отговори на очакванията, през 2017 г. производството му бе спряно.

По отношение на окачването генетичната връзка с Golf му дава солидна техническа база. Полуоските и управлението са почти без забележки. Не така обаче изглеждат нещата с амортисьорите и пружините. Квотата на повредите в този раздел е доста висока – заради многот случи на счупени пружини. Квота на повредите: 2/3- годишни: 7,1 (Ø 5,9).

Още по темата

Card image cap
BMW X1 – сред най-добрите употребявани при 6-7-годишните

17
мар.
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

Card image cap
Наистина ли сме трезвени на сутринта?

2
сеп.
2017

Пируване до късно през нощта - и сутринта зад волана. Опасността се нарича остатъчен алкохол в кръвта

Card image cap
Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили: 12-то място Ford Focus (2010 до днес)

14
февр.
2018

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели

Card image cap
BMW Серия 7 (Е23) и Mercedes S-клас (W126): двама възрастни аристократи

5
дек.
2017

Каква е трайността на мечтите? Достигналите почтена възраст Mercedes S-класа и BMW "седмица" дават ясен отговор на този въпрос.

Card image cap

В последния брой:

Архив >