Докладът на TÜV за 2019 г: Ford S-Max


8
ян.
2019

При някои употребявани автомобили трябва да сте много внимателни  за слабите места. От доклада на TÜV за 2019 г. ще научите, кои модели какви повреди имат по време на техническия преглед

 Тъй като големите ванове като Ford S-Max са прекалено скъпи за много от семействата, употребяваните екземпляри се радват на голяма популярност. Купувачите трябва да бъдат внимателни в две категории.

Още при първия технически преглед експертите отбелязват проблеми с осветлението, както и със спирачните дискове. Преди покупка си струва да хвърлите един поглед на дъното на S-Max, който нерядко страда от теч на моторно масло – това важи особено за по-ранните модели. Квота на повредите: 3-4-годишни: 8,5 (Ø 5,9).

 

Още по темата

Card image cap
BMW Серия 7 (Е23) и Mercedes S-клас (W126): двама възрастни аристократи

5
дек.
2017

Каква е трайността на мечтите? Достигналите почтена възраст Mercedes S-класа и BMW "седмица" дават ясен отговор на този въпрос.

Card image cap
Ford Ka от 5000 лева: една малка Ka-тастрофа!

26
сеп.
2017

Да, той е малък и симпатичен. Но второто поколение на Ka страда от ниско качество в дългосрочен план

Card image cap
Opel Speedster на старо: само летенето е по-приятно!

24
юли
2017

Истинският наследник на Opel GT се нарича Opel Speedster. И все още може да откриете добри екземпляри на изгодна цена

Card image cap
Употребявани автомобили: ретро чар за (сравнително) малко пари

22
мар.
2017

Автомобилите, които намекват за прочутите си предшественици или цитират дизайнерски елементи от миналото, винаги са се продавали добре. но по-добри ли са от остарелите си предшественици? На тези страници ще ви запознаем с 5 ретро-автомобила на достъпна цена – и с техните проблеми