Докладът на TÜV за 2019 г: Ford S-Max


8
ян.
2019

При някои употребявани автомобили трябва да сте много внимателни  за слабите места. От доклада на TÜV за 2019 г. ще научите, кои модели какви повреди имат по време на техническия преглед

 Тъй като големите ванове като Ford S-Max са прекалено скъпи за много от семействата, употребяваните екземпляри се радват на голяма популярност. Купувачите трябва да бъдат внимателни в две категории.

Още при първия технически преглед експертите отбелязват проблеми с осветлението, както и със спирачните дискове. Преди покупка си струва да хвърлите един поглед на дъното на S-Max, който нерядко страда от теч на моторно масло – това важи особено за по-ранните модели. Квота на повредите: 3-4-годишни: 8,5 (Ø 5,9).

 

Още по темата

Card image cap
Audi A4 на старо: бягайте от Multitronic

5
февр.
2018

Audi използваха в рекламата на своята безстепенна трансмисия Multitronic доста кичозна пластмасова кукла на Елвис Пресли. Тя пък успя да се превърне в хит сред почитателите на марката от Инглощат и идеята на създателите на рекламата да демонстрира плавното превключване на предавките, което не дава шанс на куклата да танцува, бе забравена...

Card image cap
Cayman на старо: Porsche на половин цена

21
авг.
2017

Да, да признаваме: 35 000 лева са много пари. Но пък срещу тях ще получите истинско Porsche. Тук ще прочетете за какво трябва да внимавате при покупката на Cayman.

Card image cap
Seat Altea на старо: Golf Plus за феновете на дизайна

3
сеп.
2017

Seat Altea: испанският компактен ван притежава техниката на Golf V по красивата си външност

Card image cap

В последния брой:

Архив >