Докладът на TÜV за 2019 г: Ford Mondeo


7
ян.
2019

При някои употребявани автомобили трябва да сте много внимателни  за слабите места. От доклада на TÜV за 2019 г. ще научите, кои модели какви повреди имат по време на техническия преглед

Огромен багажник, много добро окачване: Ford Mondeo предлага автомобил с отлични качества и оборудване за сравнително ниската си цена. Ако отдавате голямо значение на надеждността, то трябва да проявите по-голямо внимание при покупка. За уязвими се считат най-вече спирачките дискове.

Проверяващите от TÜV отбелязват при Mondeo (V) и проблеми с двигателите. Високата квота на повредите по време първия технически преглед се дължи най-вече на големите пробези, тъй като  Mondeo е доста предпочитан автомобил за фирмените флотилии. Квота на повредите: 3-4-годишни: 8,5 (Ø 5,9).

Още по темата

Card image cap
Toyota Yaris на старо: безгрижният „японец“

16
дек.
2017

Дълбоко се заблуждавате, ако смятате, че моделите на Toyota никога не се развалят. При Yaris обаче всичко е под контрол.

Card image cap
Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили: 12-то място Ford Focus (2010 до днес)

14
февр.
2018

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели

Card image cap
Пътеводител в света на краштестовете

29
мар.
2017

Лудият свят на планираните сблъсъци: за автомобилите, които се разпадат при краштестовете; защо производителите претупват бързо тестовете; оценки, които объркват; и защо въпреки все повечето виртуални тестове манекените не измират

Card image cap

В последния брой:

Архив >