Докладът на TÜV за 2019 г: Fiat 500


21
ян.
2019

При някои употребявани автомобили трябва да сте много внимателни  за слабите места. От доклада на TÜV за 2019 г. ще научите, кои модели какви повреди имат по време на техническия преглед

Малкият модел на Fiat 500 се радва на изключително голяма популярност. Ако решите да купувате шикозния „мъник“ с ретро каросерия, то трябва сериозно да планирате средства за ремонти. Тъй като 500 показва някои слабости само след няколко години.

Проблеми за Fiat 500 създават окачването, което е недостатъчно здраво дори и за употреба само в града, ауспуховата уредба ръждясва, а нерядко проверяващи съобщават и за повреди по фаровете на чаровния „италианец“. Квота на повредите: 3-4-годишни: 11,3 (Ø 5,9).

Още по темата

Card image cap
Употребявани автомобили: плюсовете и минусите на Golf VI

11
ян.
2017

Golf номер 7 отдавна вече е при дилърите и всички тръпнат в очакване на осмото поколение, на пазара на употребявани автомобили все по-често се появяват Golf VI. AUTO BILD ще ви информира как се представя царят на компактния клас с напредване на възрастта

Card image cap
VW Touareg на старо: пустата му електроника е виновна!

6
юли
2017

Натрупалият годинки VW Touareg понякога има проблеми с механиката. Но проблемите с електрическата инсталация са по-чести.

Card image cap

В последния брой:

Архив >