Докладът на TÜV за 2019 г: Dacia Logan (2-ро поколение)


20
дек.
2018

Компактният клас е най-предпочитаният при автомобилите – как се представят според TÜV употребяваните модели? AUTO BILD прави обобщение на петте най-добри и най-лоши модели според доклада на TÜV за 2019, сортирани съгласно квотата на най-сериозни проблеми

Като нов автомобил Logan е изгоден автомобил, отлично пригоден за всекидневието. Ако ще го купувате обаче като употребяван, то трябва да бъдете внимателни. Причината е, че „румънецът“ има някои слаби места.

Не всичко обаче се дължи на пестеливостта на предишния собственик  – дори тригодишните екземпляри показват проблеми с осветлението и спирачките, както и с теч на моторно масло. При доклада на TÜV Logan не бе сред финиширалите на челните места. Квота на повредите: 2/3- годишни: 14,6 (Ø 5,9).

Още по темата

Card image cap
Renault Kangoo на старо: време е за ремонти…

7
дек.
2017

...които ще ви ударят джоба. Kangoo остарява, но не престава да бъде Renault...

Card image cap
Как да удължим живота на гумите?

20
сеп.
2016

Хубавите гуми не са евтини, но с добра поддръжка и правилен начин на шофиране могат да изкарат дълго. AUTO BILD дава ценни съвети в тази насока

Card image cap
Mazda 6 на старо: „петица“ за шестицата

12
ян.
2018

По-свежа, по-спортна, по-емоционална - с Mazda 6 японският производител скъса с еснафския си имидж. И при това автомобилът остана все така стабилен. Употребяваните "шестици" го доказват.

Card image cap

В последния брой:

Архив >