Добре поддържана луксозна лимузина на VW за една шеста от цената като нова!


10
ное.
2020

VW Phaeton  е на върха в моделната гама на производителя от Волфсбург от 2002 до 2016 г. Лимузината се произвежда скъпо – на ръка, като в техническо отношение моделът е роднина с Bentley Continental. В момента в Берлин за продажба е обявен VW Phaeton от 2014 г. на цена от под 29 000 лв. В годината на производство базовата цена на луксозния модел е била 160 000 лв.

Този Phaeton е в цвят „отражателносив металик“ и се предлага с богато оборудване като навигационна система, автоматична климатична инсталация и стъклен плъзгащ се покрив. Освен това автомобилът е оборудван с асистиращи системи като помощ за паркиране, сензор за дъжд и асистент за потегляне. Като цяло от снимките на обявата личи, че продаваният Phaeton е в добре поддържано състояние. Досега автомобилът е имал само един собственик. От снимките не личат някакви щети или проблеми. Според търговеца колата има безупречна сервизна история.

Почти 15 години е произвеждан без промяна

Платформата на Phaeton служи като база и за Bentley Continental. Безупречната изработка не отстъпва на тази на благородния британски роднина. На борда има скъпи екстри от автомобилното изкуство: изключително дебели кресла, превъзходна климатична инсталация, панти като скулптури, благородни превключватели и качествена аудиосистема. Благодарение на въздушното окачване Airmotion луксозната лимузина вози превъзходно комфортно. По време на производството си, Phaeton получава четири фейслифта (2007, 2008, 2010, 2014) и накрая изглежда почти както и в началото – без промяна. Нашият съвет: старите модели Phaeton е по-добре да бъдат купувани само от търговец с доказана сервизна история. Въпреки сравнително ниските покупни цени, разходите за поддръжка остават на много високо ниво. Дори и малките ремонти излизат скъпо.

Вижте предложенията за VW Phaeton в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=74&mo=18276&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2015&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин