Добре дошли в “X-Ville” –щандът на Opel на изложението във Франкфурт е насочен изцяло към мобилните хора


31
авг.
2017

На тазгодишното издание на Международното автомобилно изложение във Франкфурт (14-24 септември), марката Opel се готви да отпразнува световните премиери на многобройни нови модели – от SUV модела Grandland X, през Insignia GSi и Insignia Country Tourer, до пътническите версии Vivaro Tourer и Vivaro Life. В допълнение към новите модели, щандът Opel “X-Ville” (произнася се „Кросвил”) D09 в палата 8.0 е наистина уникален. Организиран във формата на малко градче, щандът сам по себе си представлява истинско изживяване за посетителите със стена за катерене  “X-Corner”, студио Insignia Exclusive и множество други интересни забавления. Верен на фирменото мото “Бъдещето ти принадлежи”, щандът на Opel се фокусира върху хората.

Специално събитие ще бъде #OpelSocialNight, на която пет влиятелни участници в социалните медии ще изобразят премиерите на моделите Opel в нова светлина на специално създадения от компанията микросайт. Opel е партньор и на състезанието Deutschlands beste Autofahrer (“Най-добрият водач в Германия”) и осигурява автомобилния парк, с който участниците трябва да демонстрират своите умения. Първата награда за всеки от победителите (сред мъжете и жените) е нов Opel Crossland X.

“Нашите световни премиери, сред които преди всичко стилният и практичен SUV модел Grandland X и версиите GSi и Country Tourer на флагмана Insignia, със сигурност ще впечатлят посетителите на автомобилното изложение във Франкфурт” споделя маркетинг директорът на Opel Тина Мюлер. “Щандът на Opel X-Ville крие и много други интересни новости встрани от новите ни автомобили. Елате и разгледайте нашето малко градче, потопете се в атмосферата и споделете своите впечатления в социалните медии. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем във Франкфурт!”

Очарование: Opel изгражда щанд, който прилича на малък град с името Кросвил, където марката ще чества световните премиери на няколко модела, включително новия SUV Grandland X

Opel-X-Ville – приключения, информация, сувенири и още много други

Щандът Opel X-Ville, изграден околко новия SUV модел Grandland X е пъстър и оживен като истински град. Съоръжението с площ 3 300 квадратни метра посреща посетителите за една различна градска разходка в изключително удобство. Основните акценти, разбира се, са моделите Opel X. В Студиото за аксесоари служителите на Opel ще демонстрират пред посетителите възможностите и методите за индивидуално оформление на моделите от Х-семейството на Opel със специално разработените аксесоари за спорт и прекарване на свободното време. Посетителите с приключенски дух могат да се опитат да изкачат шестметровата стена в къта X-Corner – разбира се, надеждно осигурени и под надзора на опитни инструктори. Почитателите на сърфа на свой ред вероятно ще предпочетат специалния сърф тур в новите пътнически версии на Opel Vivaro. При това могат да бъдат спечелени общо седем дъски за сърф – всичко, което сърфинг феновете трябва да направят, е да отидат до един от моделите Vivaro на щанда и след това да потърсят сърф стикерите, скрити на различни места на щанда X-Ville. Щастливият победител на голямата награда ще получи Vivaro и дъска за сърф за свободно ползване в продължение на един месец.

Едновременно с официалното представяне на програмата за индивидуално оформление Opel Exclusive, в рамките на X-Ville отваря врати Студио Exclusive” . В него посетителите ще могат да се запознаят с почти неограничените възможности за избор на тоналност на лаковото покритие на новия Opel Insignia в зависимост от предпочитанията на клиента – например с цвета на очите на вашия(та) най-близък(ка) до сърцето . Сувенири като умалени автомобилни модели и софтшел якета на марката ще се предлагат в специалния Opel-Shop. Посетителите на щанда ще могат да заситят глада си с разнообразие от прясно изпечени сладки в Cookie-Station, докато хората, отделящи по-специално внимание на фигурата си, ще получат възможност да похапнат от вкусните ябълки от местни производители. В същото време всички присъстващи на щанда ще могат да заредят своите мобилни устройства и да споделят впечатленията си “на живо” чрез социалните медии със своите семейства и приятели. Марката Opel прави нововъведенията достъпни за всички – не само в автомобилите, но и в X-Ville, където хората могат да се радват на пълна свързаност с външния свят.

#OpelSocialNight – вълнуващи фотосесии и голяма награда Grandland X

Кулминацията в активностите на Opel в социалните медии в рамките на автомобилното изложение във Франкфурт ще бъде #OpelSocialNight – необичайна надпревара, в която най-известните и влиятелни фигури в социалните мрежи в Европа могат да вземат участие със свои творчески фотографии, видеоклипове, gif-файлове или „бумеранги”. Петимата финалисти ще получат възможност в периода между 7:00 вечерта и полунощ на 14 септември да направят необичайни снимки на  автомобилите Opel в X-Ville. След това те ще публикуват снимките през останалите дни от изложението – по една фотография или видеоклип дневно на човек в своите канали в социалните медии. Накрая резултатите ще могат да се видят на специалния микросайт, създаден от Opel за социалната вечер. Потребителите ще получат възможност да гласуват за своите любими снимки или клипове. Щастливият победител ще бъде отличен с ценна награда – чисто нов Opel Grandland X, който ще бъде един от звездните акценти на автомобилното изложение във Франкфурт. Влиятелните участници в социалните медии могат да се кандидатират в интернет на адрес socialnight@opel.com до 3 септември.

Състезанието Най-добрият водач в Германия– следващ кръг зад волана на моделите на Opel

В допълнение към дейностите в X-Ville, Opel си партнира и със състезанието  “Deutschlands beste Autofahrer” (“Най-добрият водач в Германия”). Наградата за победителя в надпреварата на финала на 23 октомври ще бъде Opel Crossland X, но дотогава участниците ще трябва да демонстрират своите умения зад волана по време на автомобилното изложение на открития щанд F2 пред палата Festhalle. Opel осигурява необходимия за целта автомобилен парк, включващ гамата от Corsa, Astra и Crossland X до флагманския модел Insignia. Участниците трябва да изпълнят различни маневри с минимален брой грешки за възможно най-кратко време или да насочат автомобила с висока точност към определена цел на земята в дисциплината “Auto-Dart”. Tези и много други теоретични изпитания трябва да бъдат успешно преминати на автомобилното изложение преди участниците да преминат по-нататък към следващия кръг на надпреварата “Deutschlands beste Autofahrer”.

X-Ville ще отвори врати във вторник, 12 септември, когато главният изпълнителен директор на Оpel Михаел Лошелер ще представи всички нови модели на Opel в рамките на пресконференцията от 9:10 дo 9:25 часа сутринта.

Още преди автомобилното изложение да започне си заслужава да хвърлите един поглед на Facebook и Twitter, тъй като Opel разиграва на томбола 10 x 2 входни билети на своите сайтове в Германия. Многобройни билети са скрити във вътрешността на виртуалния Opel Grandland X. Участниците, които успеят да открият всички билети, имат висок шанс да спечелят два от горещо желаните входни билети и да се запознаят лично с вълнуващите събития в Opel X-Ville.

Семейство „Х“ на Opel: Акцентите на Кросвил – щанда на Opel на автомобилното изложение във Франкфурт, включват премиерите на SUV модела Grandland X, който на снимката е пред Mokka X (ляво) и Crossland X.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин