Добре дошли в гаража на Скалата


26
окт.
2017

От WWE до звездите в Холивуд – Дуейн Джонсън „Скалата“ е идол за много хора. Той започва като професионален кечист и бързо се издига на върха и става един от най-популярните кечисти на 21.век. Въпреки това той решава да смени кариерата си. Като се премества в Холивуд, Скалата се качва на трона отново, играе в големи продукции, сред които Бързи и Яростни и Сан Андреас.

Така че, за да почетем този човек-звяр, решихме да погледнем в неговия гараж.

Колекцията от автомобили на Дуейн Джонсън

Pagani Huayra

Трудно е за вярване, че 1,96-метровият гигант ще се побере в ниска суперкола, но Скалата се справя. Миналата година Дуейн отиде на премиерата на сериала на HBO Ballers в струващата 1,3 милиона Pagani Huayra. Разбира се, беше му доста трудно да излезе от автомобила…

Ford F-150 (по поръчка)

Очаквате, че любимата кола на звездата от Холивуд с най-голямата нетна стойност миналата година ще е Bugatti Veyron. Обаче по всичко си личи, че любимата му кола въобще не е лека, а е огромен пикап, почти камион. Поръчковият F-150 може да бъде видян навсякъде в профила му в Instagram.

Ferrari LaFerrari Matte White

Хиперколата от световноизвестния италиански производител притежава V12-мотор и електрически двигател, които в синхрон генерират 950 к.с. Дуейн разбира, че е невъзможно да се побере в изключително рядкото матово бяло LaFerrari – дизайнерите не са преценили размерите на Скалата, когато са проектирали колата.

Rolls-Royce Wraith

Никоя суперзвезда не е завършена, ако няма Rolls-Royce. Скалата е сниман, излизайки от своя двуврат Wraith, точно преди да се качи на самолет. 6,5-литров V12 с две турбини е изискан начин за придвижване.

Plymouth Prowler

Автомобилът е готин, луд и обемист – точно като собственика си. По време на снимките на Pain and Gain, Скалата е забелязан да кара лилав Plymouth Prowler. Отличителна по природа, колата има максимална скорост от 190 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,9 секунди. Prowler не е част от личната колекция на актьора, но я включихме в списъка заради уникалния й дизайн.

Ford GT (2017)

Дуейн Джонсън е горд посланик на Ford. Той участва в реклами и събития на производителя по целия свят. Миналата година Скалата прекара време в различни отдели на компанията, за да рабере как работи производственият процес. В този период една определена кола се е откроила – Ford GT (2017). Джонсън я описва като един от най-емблематичните автомобили досега. Обаче мечтата му да го кара бързо умира, като разбира, че е поредната суперкола, в която не може да се побере.

Ford Mustang (2018)

Дуейн не само кара уникални автомобили (и камиони), но също така обича и да подарява коли. През януари Джонсън представи Ford Mustang, но този път имаше уловка – той подари колата на ветеранката от САЩ Марлен Родригез. Тя беше изумена от подаръка – прекрасен жест от страна на Ford и Дуейн.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин