„Добавете истории“ – изложбата-пътешествие с новото MINI Countryman

2002
2017

От 17 до 19 февруари във PhotoSynthesis Art Center имаше изложба, на която хората получиха възможността да се запознаят отблизо с MINI Countryman – автомобилът, който ще стане автор на много запомнящи се истории.

Премиерата на новото MINI Countryman бе един истински културен коктейл за всяко от сетивата ви. Галерията на PhotoSynthesis ще приюти освен главния герой в историята и няколко арт инсталации, които ще открият пред вас непознати хоризонти и вълнуващи места.

Нестандартните умове на Студио Комплект, сценографското майсторство на Ева Вентова и визуалното оформление от колектив ЧАРК и Phormatik Visual Lab със сигурност ще са сред причините да запомните тази премиера като едно истинско арт шоу. И да разказвате за него.

MINI ви кани да добавите и вашите истории.

Вижте повече за артистите, които участват в проекта тук:
Студио Комплект: https://www.facebook.com/studiokomplekt/
Колектив ЧАРК: https://www.facebook.com/charkcollective/
Phormatik Visual Lab: https://www.facebook.com/phormatik/

С премиерата на второто поколение на MINI Countryman традиционната британска марка продължава развитието си в премиум компактния сегмент. Новото MINI Countryman е най-големият и многостранен модел на марката в 57-годишната история на марката. Неговата напълно нова конструкция е свързана със значителен напредък по отношение на предлагането на място, функционалността, спортния дух и премиум характеристиките. Изключителната позиция на новото MINI Countryman (среден разход на гориво: 7,0-2,1 л/100 км; СО2 емисии: 159-49 г/км) сред директните му конкуренти се дължи на изразителния дизайн и обзора на каросерията, както и преди всичко на ненадминато пъргавото поведение на пътя. Радостта от шофирането извън пътищата с твърдо покритие се осигурява от най-новото поколение на двойното задвижване ALL4. Новото MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване. Като MINI Cooper S E Countryman ALL4 то има пробег от до 40 километра в напълно електрически режим.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин