Дилърът на Toyota за Бургас и региона откри напълно нов комплекс


26
май
2021

Оторизираният представител на Toyota в Бургас „Спекта Ауто“ откри напълно нов, високотехнологичен търговско-сервизен комплекс по време на официална вечерна церемония в петък вечер. Разположен на обща площ от над 2000 кв.м. модерният комплекс се намира на нова локация, удобна за жителите на града, но и за всички посетители на Бургас.

Инвестицията в новоизградения търговско-сервизен център е на стойност над 1,5 милиона евро, като проектът е реализиран в рамките на година, въпреки всички трудности, породени от обстоятелствата около COVID ситуацията. С площ от 700 кв.м. шоурумът на новия комплекс разполага с просторно изложбено пространство за нови автомобили и комфортни клиентски зони за качествено изживяване с марката Toyota. Механичният сервиз с обща площ от 500 кв.м. площ разполага с най-новото и модерно оборудване по стандартите на марката.
Вайос Доцикас, Управител на „Тойота Балканс“, официален вносител на марките Toyota и Lexus за България, каза: „Щастлив съм, че днес, благодарение на „Спекта Ауто“, нашите клиенти от този красив морски град и региона, могат да „изживеят“ автомобилите и услугите на Toyota в този модерен търговско-сервизен комплекс. Вярвам, че екипът на „Спекта Ауто“ ще „запалят“ с искрата на Toyota още много нови клиенти и ще демонстрират към настоящите и бъдещи такива изключително ниво на „омотенаши“ – японски термин за изключително гостоприемство и клиентско изживяване.“. В обръщението си към гостите по време на откриването, Николай Николов, Управител на „Спекта Ауто“, оторизиран дилър на Toyota в Бургас и региона, сподели: „Днес „Спекта Ауто“ обръща нова страница в историята си – посветена на пълното удовлетворение на нашите клиенти, жители и гости на Бургас и региона. Този комплекс е изграден благодарение на ангажираността и упоритата работа на нашия екип, както и на професионалната подкрепа на нашите архитекти, инженери и строители.“
Смарт сграда на комплекса е изцяло автоматизирана, като е проектирана по стандартите за смарт осветление, което се саморегулира спрямо естетсвената светлина в различните часове от денонощието. Съоръжението също така разполага със самоадаптираща се климатична система, която се настройва сама спрямо външната температура и тази на околната среда. Изградена е фотоволтаична система, както и са внедрени и слънчеви колектори за осигуряване на топлата вода в комплекса. Друго решение е аудио дистрибуционната система, която позволява контролирането на различни зони в сградата с различно аудио съдържание. Умното управление на комплекса се осъществява от единна електронна система за контрол върху отоплението, охлаждането, осветлението, озвучаването и „умния“ достъп до комплекса посредством охранителната система. Високотехнологичният комплекс напълно отговаря на глобалните изисквания на Toyota в подкрепа на стратегията за постигане на енергийна ефективност и ниски вредни емисии и платформата “Beyоnd Zero”.
В новоизградения комплекс ще работят над 35 души, обучени и сертифицирани по високите световни стандарти на марката Toyota, които ще гарантират за навременното и експертно обслужване на всички клиенти на марката в Бургас и региона.
Новият търговско-сервизен комплекс на „Спекта Ауто“ се намира в Бургас на бул. „Проф. Яким Якимов“ 33 и ще е на разположение за клиенти през делничните дни от 09:00 до 18:00 ч. и в събота между 10:00 и 16:00 ч. Локацията е удобна както за жителите на града, така и за всички посетители или преминаващи през Бургас.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин