Дизелов ван на малко километри от първа ръка

2602
2024

Seat Alhambra вече не се продава като нов. На пазара за употребявани автомобили обаче могат да се намерят добри екземпляри. Например този дизелов седемместен автомобил с малък пробег.

В началото на 2022 г. Seat зачеркна Alhambra от моделната си гама, така че моделът вече не може да бъде купен като нов – интересуващите се от просторния ван трябва да се насочат към пазара за употребявани автомобили.

В момента за продажба е обявен един Seat Alhambra 2.0 TDI Xcellence от първа ръка за 79 000 лв. Автомобилът от Бад Наухайм, провинция Хесен, Германия е с първа регистрация от март 2019 г., има механична скоростна кутия и е изминал 35 500 километра.

Кафявият дизелов ван е задвижван от 4-цилиндров двигател с работен обем от 2 литра и разполага с мощност от 150 к.с. Комбинираният му разход на гориво е около 6,2 литра. Последната сервизна инспекция е от март 2023 г., като следващият технически преглед трябва да бъде направен през октомври 2025 г. Автомобилът е с един досегашен собственик, в него не е пушено и е добре поддържан.

„Семейният ни автомобил вече не ни е нужен, тъй като децата ни започват сами да управляват автомобили”, пише собственикът. „Автомобилът е каран само през лятото, през зимата стоеше паркиран в едно хале.”

Екстрите на тази Alhambra са двойно задвижване, теглич, седем места, панорамен покрив и напълно автоматично регулиране на нивото.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин