Дигитално табло за новия Defender


15
февр.
2019

Land Rover работи активно върху разработката на следващото поколение Defender. Днес в Twitter-акаунт , който междувременно беше изтрит, „изтече“ снимка на интериора на бъдещия модел. „Британецът“ ще получи дигитално арматурно табло и мултифункционален волан с тъчповърхности. Meталните планки на волана създават усещане за „корав“ модел, какъвто е призван да бъде Defender. Land Rover ще заложи на стандартен селектор на автоматика, а не на въртящ се, както е при Range Rover.

И при новата генерация на модела основните дизайнерски линии ще бъдат запазени. Според информация на близки до производителя източници графиката на фаровете ще се доближи до актуалните модели на Land Rover. Вероятно размерите на модела ще бъдат леко увеличени – като версията с 3 врати ще бъде с дължина около 4 м, а тази с 5 няма да надхвърля 5 метра. За момента не е ясно дали ще има други варианти на каросерията като например пикап.

Електрическо задвижване?

AUTO BILD не очаква нито носеща рама, нито цели мостове, а самоносеща каросерия с независимо окачване. Вероятно базата ще бъде близка до тази при Discovery. Британците на първо време няма да се отказват от конвенционалнтие двигатели с вътрешно горене. Очакваме 4- и 6-цилиндрови машини, изключено е да има „осмаци“ като при юбилейната модификация за 70-ата годишнина на модела. За сметка на това платформата ще бъде готова за всякакъв тип „електрификация“ – „мек“ хибрид, Plug-in хибрид или дори „чист“ електромобил. Естествено, офроуд качествата ще бъдат запазени.

Още по темата

Card image cap
Hyundai Ioniq с три вида задвижване

12
ян.
2016

Hyundai ще покаже на автосалона в Женева Ioniq. Моделът ще се появи в три версии: напълно електрическа, като хибрид и като Plug-in-хибрид

Card image cap
Най-луксозният Cadillac следи погледа на водача

1
май
2017

От есента СТ6 ще бъде предлаган на клиентите със система за частично автономно управление

Card image cap

В последния брой:

Архив >