Джанти с карбонов дизайн за C 63 S

3012
2019

„Strasse Wheels“ предлага за Mercedes-AMG C 63 S украсени с карбон джанти. Те наточват здраво външния вид на спортния седан. Американският производител на джанти „Strasse Wheels“ предла карбонови джанти, презентирани на Mercedes-AMG C 63 S. Така впечатляващият още от завода модел на AMG става още по-атрактивен. Естествено джантите не са направени изцяло от карбон.  

Карбоновата версия е налична за всички видове джанти на Strasse Wheels

Карбоновите дизайнерски джанти са с размери 8,5×9 цола (отпред) и 10×19 цола (отзад). Джантите носят сложното име „SMR5 Deep Concave Mono Block Carbon Fiber Edition“. Допълнителното наименование „Carbon Fiber“ заблуждава: джантите не са изцяло от карбон, а по тях има украса от карбон. Иначе джантите са алуминиеви. Производителят обаче не уточнява, дали материалът е истински карбон или имитат. От Strasse Wheels все още не са отговорили на запитването на AUTO BILD. Carbon Fiber Edition се предлага от Strasse Wheels за целия асортимент от джанти.  

„Strasse Wheels“ са доста скъпи

Джантите се предлагат не само за модели на Mercedes, а за многобройни спортни коли – на Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW и компания. Засега от Strasse Wheels цената на Carbon Fiber Edition не е  оповестена. Стандартната версия SMR5 от алуминий струват за размер 10×19 цола около 2600 лв. на джанта. За Carbon Fiber Edition вероятно ще има надценка от няколко стотин долара. Показаният Mercedes-AMG C 63 S между другото блести с многобройни карбонови апликации: преден сплитер, странични прагове, заден дифузьор и заден спойлер.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин