Дечебал Тудор е новият изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ на OMV България

2503
2019

От 21 март 2019 г. ДечебалТудорпоема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление „Верига бензиностанции“. Г-н Тудор работи в OMV от 2003 г. 

Преди поста на изпълнителен директор на OMV България, който той заемаслед като Петър Величковреши да напусне компанията, Дечебал Тудор е ръководител на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините г-н Тудор е работил усилено за развитието на компанията на различниуправленски позиции–отмениджър „Автомивки“ за региона, през изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ в Хърватия и Сърбия,до международен мениджър „Автомивки и продукти за автомобила“ в централата на компанията в Австрия.  

Оперативната работа на ДечебалТудорс OMV България започва още когато той е мениджър „Автомивки“ за региона през 2003 г.: „През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригататук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо нивона представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMVим предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет.“

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин