Десети национален събор на „Оpel Клуб България”


19
сеп.
2018

На 09.09.2018 година, писта „Дракон“ край Калояново в област Пловдив, бе горд домакин на десетия национален събор на „Opel Клуб България”, осъществен с подкрепата на Opel България. Вече цяло десетилетие почитателите на германската марка се събират заедно, водени от една страст – любовта към автомобилите от марката Opel.

Провеждайки се за десети пореден път, националният събор на „Opel Клуб България” се превърна в празник на приятелството и спортсменството, както и в поле за изява на любители състезатели от цялата страна. Тази година бяха проведени вълнуващи надпревари в дисциплините „Оpel Speed Attack“ в три класа, както и състезания в дисциплината „Drag“ в четири класа. Борбата във всички тях бе изключително оспорвана и никой от състезателите не отпусна газта дори за миг – точно както се очаква от истинските почитатели на Opel.

Разбира се, организаторите бяха помислили за настроението на публиката и атмосферата около пистата. Проведе се надпревара за майсторско хвърляне на автомобилен касетофон във варел, както и конкурсите за автомобил на публиката на събора в две дисциплини – „Stock“ и „Тuning“.

Участниците в състезанието за озвучаване “Car Audio Contest” бяха оценени и наградени от международно сертифицираната компания „АВАЛ ООД“ – компания с над 20 години опит в областта на автомобилните аудио и мултимедийни системи.

Невероятните момичета на Opel, както винаги бяха на точното място в точния момент, за да направят най-голямото организирано мероприятие за феновете на германската марка в България още по-красиво и запомнящо се.

Беше отделено специално внимание и на ветераните на Opel, защото какво е една марка, ако не история, традиции, ясно място в настоящето, вяра и поглед в бъдещето?

Този наистина специален ден за почитателите на Opel бе изпратен с много положителни емоции, които личат добре и в снимките и видеоматериалите, които ви предоставяме в галерията.

Събитието бе заснето от екип на Drone Bulgaria, автор на едни от най-красивите и завладяващи видеа посветени на приказните кътчета и природа на България.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин