Ден на кафето в OMV на 1-ви октомври с безплатно VIVA еспресо и предстоящи нови предложения

Като част от многобройните активности, свързани с новото послание на марката OMV– WeCareMore, компанията отбелязва Деня на кафето – 1-ви октомври, 2017 г. с много изненади за своите клиенти. В деня на празника, всички OMVбензиностанции в страната ще предлагат безплатно еспресо. В допълнение, менюто с кафе напитки ще се обогати с новото Веган капучино по рецепта на OMVслужител, отличено по време на проведения по-рано през годината трети VIVACafeБариста шампионат.

2909
2017

След проведения трети VIVACafeБариста шампионат за служители на OMVБългария, в рамките на който участниците демонстрираха умения в приготвянето на кафе напитки по професионален начин, се състоя паралелен конкурс за кафе напитки по рецепти, предложени от самите служители. В присъствието на Горан Хубер, един от топ баристите в света и специално жури, бяха отличени три напитки. Съгласно последните тенденции на пазара и търсенето на здравословни продукти, OMVБългария реши да обогати менюто си с кафе напитки с Веган капучино по рецепта наСпасиана Миленова, OMVЛюлин.

„Стараем се да доказваме ежедневно, че заставаме изцяло зад обещанието, което сме дали на нашите клиенти „WeCareMore”* не само по отношение на висококачествените горива, които се грижат за двигателя на автомобила, но и по отношение на комфорта и удовлетвореността на самите клиенти. Знаем, че кафето, което предлагаме на нашите обекти често пъти е причина хората да избират именно OMVза място за среща или почивка по време на път и именно поради това обучаваме, ангажираме и мотивираме непрекъснато нашите служители, за да дават най-доброто от себе си в приготвянето на кафе напитки.”

VIVA Cafe е висококачествен продукт със знак Fairtrade*, който гарантира получаването на справедливи и подобаващи възнаграждения за малките семейни земеделски ферми, които работят всеки ден за постигането на неговото качество.И тази година OMVще отбележи традиционно 1-ви октомври, 2017 г., Ден на кафетов OMVсбезплатно еспресо за всички клиенти на бензиностанции в страната.

Като признание за усърдната си работа, OMVБългария е горда да съобщи, че тази година компанията е отличена с цели два BestBuyAwardмедала. Според независимо маркетингово проучване сред потребителите, VIVACafe е посочено като кафе-бар/кафене в бензиностанция, което предлага най-добро съотношение цена-качество в България. Същото маркетингово проучване сред селектирана потребителска група – така нареченото поколение „Милениум“, която е и най-важната потребителска група в момента, OMVполучава отличието BestBuyAwardза бензиностанция, която предлага най-добро съотношение цена-качество в България.

„Гордеем се да получим това признание от нашите клиенти, тъй като всичко, което правим е в името на това да им осигурим качеството, което са свикнали да получават от нас и да им даваме дори повече отколкото очакват.”,каза Петър Величков, управител на OMVБългария.

Като компания, която винаги е работила вподкрепа на българския бизнес и в полза на обществени каузи, сред които опазването на околната среда, OMVБългария застава зад иновативен за българския пазар продукт на български производители –ядливaтавафленa чашка за кафе „Cupffee“. Чашката е направени изцяло от натурални и екологично чисти суровини и може да бъде изядена в качеството си на обикновена придружаващата кафето бисквитка.

„OMVБългария се свърза с нас с предложение да подкрепи нашата бизнес идея, като използва за тестови период от време вафлените ни чашки, предоставяйки на клиентите възможностпри желание от тяхна страна да изпият кафето си в тях. Много се радваме, че получаваме това доверие и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите стандарти на работа наOMVБългария “, казва Мирослав Запрянов, съосновател на „Cupffee“.

Чашите „Cupffee“предстои да бъдат въведени тестово на OMVобектите в страната. OMVБългария още веднъж доказва своята загриженост към общественозначими каузи като опазване на околната среда, подкрепяне на стартъппрограми и развитие на бизнес средата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин