/ Действително ли това Lambo просто е забравено?

Действително ли това Lambo просто е забравено?

Lamborghini Huracán Performantе, покрито с дебел слой прах. Тази тъжна гледка повдига много въпроси… Случило ли се е нещо със собственика? Може би е трябвало да избяга от страната максимално бързо и така въпросният Huracán Performante, струващ около половин милиона лева, всъщност просто е забравен? Но ако е така, що за човек просто оставя на произвола на съдбата своето Lamborghini? Засега единствено ще ви разкрием, че историята всъщност има щастлив край!

Снимката на Lambo-то, фолирано в матово червено, се появи в Instagram. На нея суперавтомобилът с мощност 640 к.с. изглежда самотен и изоставен в гараж в Отава, Канада, покрит с прах. Слоят от него е толкова дебел – и надали се е натрупал само след няколко седмици „зимуване“, още повече, не е ясно защо собственикът не е поставил покрива на скъпата машина.

Само да припомним, че когато Huracán Performante беше представен през 2017 г., той беше не само най-добра модификация от V10-серията, но и постигна рекордна обиколка за серийни автомобили на „Нюрбургринг“ с време 6.52:01. Като нов автомобилът се предлагаше за 232 098 евро – стойност, която запазва изключително стабилно благодарение на екзотичния си характер. В момента за по 230 000 евро се продават четиригодишни екземпляри от модела с пробег около 30 000 километра.

На снимката се вижда, че разни хора са се „разписали“ върху Lambo-то: на предното стъкло има сърце, но по-лошото е, че някой е надраскал „beautiful woman don’t touch my car“ (бел. ред. „красива жена, не пипай колата ми“) в праха на предния капак с пръст. А това може да увреди фолиото.

Всичко започва добре, когато завършва добре

Мистерията с Lambo-то се разплита, когато в коментарите към публикацията в Instagram се включва предполагаемият собственик, който има някои снимки на въпросния Huracán Performante в своя Feed. Оказа се, че италианският „жребец“ не е забравен, а просто е оставен в гаража, докато притежателят му е в командировка – която очевидно се е оказала доста дълга. За нас обаче остава загадка защо толкова скъп автомобил е оставен без покривало.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин