ДЕЙСТВИТЕЛНО ДОСТА СТРАНЕН ТИП


12
май
2019

Междинни резултати от продължителните ни тестове

ХОРАТА ОТ HONDA МОГАТ ДА ПРАВЯТ ДВИГАТЕЛИ. „1,5-литровият турбомотор се представя много добре и се усеща като атмосферен“, оцени го колегата Марио Пукшеч. 182-те конски сили се усещат обаче едва при 4000 оборота. Типично за Honda. При останалата част от автомобила пък оставате с усещането, че разработващите са се противопоставили на всички конвенционални решения. Системата за гласови команди е малко разсеяна, управлението на тъчскрийна е със странни менюта, а асистентът за дългите светлини се нуждае от ръчна подкрепа. за съжаление на лошия обзор назад не помага и камерата за заден ход с неособено добра резолюция. При окачването Civic ви дава избор между твърдо и много твърдо – някои хора го наричат спортно. Други пък ще се изнервят при пътуване на дълги разстояния. Особено странна е и CVT-трансмисия – така смятат някои. Ние не сме съгласни със скептиците и я признаваме за добра – превключва култивирано и притежава по-добър комфорт на потегляне от DSG.  

+ чувствително управление, изненадващо голям и практичен багажник

– малък резервоар (46 л), полусляп асистент за дългите светлини, твърдо окачване

Honda CIVIC 1.5 VTEC CVT

СТАРТ 6-ти ноември 2018 г.

ЦЕНА С ЕКСТРИТЕ 35 090 евро

ТЕСТОВ РАЗХОД НА ГОРИВО 8,0 л/100 км

АКТУАЛЕН ПРОБЕГ 22 509 км

Още по темата

Card image cap
Новото Peugeot 3008 срещу Hyundai Tucson и Renault Scénic

19
ян.
2017

Peugeot 3008 прави всичко по различен начин. Дали обаче той е и по-добър? Tucson и Scénic ще се опитат да му се противопоставят

Card image cap
Oт „костенурка“ до Prius: 10 автомобила в тежък зимен тест

23
ян.
2017

През зимата най-важното е сцеплението при хлъзгави настилки или приятната топлина в интериора? Или пък добрите спирачки? Ние с леденостудена обективност ще огледаме всички модели – и на финала ще излъчим „царя на зимата” според AUTO BILD.

Card image cap
Audi A3 фейслифт: Голямо бъдеще, по-малко цилиндри

4
авг.
2016

Нови асистенти за сигурност, много мултимедия, нов 3-цилиндров мотор – Audi обнови A3

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: